שלום לכולם,
אני בשלן מתחיל (בישול שלישי), ויש לי שאלה:
אתמול החלטתי לבקבק את באצ' לאחר 10 ימים של תסיסה בטמפ' לא מבוקרת
אני גר באילת אני מאמין שהטמפ' נעה בין 21 מעלות ל30 + לא אידיאלי זה ברור
התחלתי בOG 1.065 וסיימתי ב FG1.010
שמרים WB-06 בירה חיטה באוורית
נעשה חיטוי מלא בכל השלבים הנדרשים
הבעיה שהתרחשה היא שכבה של שמרים צפים (חתיכות בצבע חום ) בחלק העליון של המיכל + חתיכות קטנות שחורות
שהיו אמורות להיות דבוקות לדפנות של המיכל
בכל מקרה מקרה העברתי את בירה למיכל השני ברגע שהגעתי לשכבה העליונה השתמשתי בשקית סינון של הגרעינים
בכדי להציל כמה שיותר מהבירה
אשמח לדעת את מקור הבעיה שלי
תודה מראש ניר