שלום,
רכשתי חומצה זרחתית 85% (FOOD GRADE) בכדי לנסות ולייצב את ה PH במאש ובספארג'.
אני משתמש במי ברז מורתחים והמאש בד"כ מבוסס על 5 ק"ג לתת (תלוי בסגנון) ויחס מים של 3 ליטר לק"ג.
ברוב הבירות כמות הלתת הקלויים / קרמליים לא עובר את ה 0.5 ק"ג.
בד"כ ה PH מתייצב על 5.7-5.8 ולכן אני רוצה להשתמש בחומצה הזרחתית - השאלה היא לגבי כמה להוסיף : האם לקפוץ כל פעם ב 1 מיליליטר להמתין ולבדוק, או שצריך לרדת לרמת הטיפות?
תודה,
אורן