שלום,
אולי זאת תראה כשאלה קצת מטומטמת, אבל בכל זאת אולי מישהו נתקל בבעיה ויכול לתת עצות בנושא:
לצערי לאחרונה התקלקל לי המקרר בו השתמשתי להתססה (כנראה יש דליפת גז פנימית והטכנאי אמר שיותר זול להחליף מקרר מלנסות לתקן...).
זה היה מקרר של 240 ליטר שנכנס בו מיכל תסיסה אחד של 25 ל' (סטנרדטי מפלסטיק, כמו שמגיע בקיטים שמוכרים ב"בירדי" ובשאר החנויות...) שחיברתי לבקרר טמפרטורה חיצוני (STC-1000....).
אז עכשיו התחלתי לחפש מקרר יד-שניה אחר (ב"אגורה" וב"יד-2" בעיקר), בתקציב של כ-500 ש"ח.
אני מבשל All-Grain ויש לי סיר של 50L, אך עד כה בישלתי בבאטצ'ים של 20-25L, וחשבתי לעבור לבאטצ'ים של 50L (פשוט הבירה אוזלת מהר מדי עד שהבאטצ' הבא מוכן... :-) ).
הבעיה שאני אצטרך מקרר מספיק גדול בשביל 2 מיכלי תסיסה (+ נשם...).
אולי למישהו יש ניסיון עם הכנסת 2 מיכלי תסיסה למקרר אחד (במקרר ביתי סטנדרטי) ויכול לתת כיוון באיזה מקרר זה נכנס לו?
אשמח גם לכל פתרון אחר (עדיף קירור אקטיבי מבוקר טמפרטורה ולא "לשים מגבת רטובה על מיכל התסיסה...).
החדר שבו נמצא המקרר הוא יחסית קטן, ולכן מקרר תעשייתי (בסגנון מקרר גלידות) לא ממש בא בחשבון...
אני מניח שאני לא הראשון שנתקל בבעיה הזו, ואשמח לשמוע על פתרונות יצירתיים :-)