שלום לפני 5 ימים בישלתי , היה לי בעיה בבישול מבחינת הקירור הצילר לא הגיע לטמפטורת היעד והגיע ל 40 מעלות ,
אז השארתי את התירוש במיכל עד הבוקר עד שהוא הגיע לטמפטורה של 22 מעלות,
ואז הוספתי את השמרים בהתחלה היו קצת בעות ואז התחילה תסיסה חזקה ומה שקרה יצאו כול המים מהנשם ,
אז הוצאתי את הנשם ומילאת בו עוד פעם מים וכרגע אין בעות בנשם זה בסדר או שיש כרגע בעיה בתסיסה ?
הנה המתכון :
Northern EnglishBrown Ale
(5 gallons/19 L,all-grain)
OG = 1.051 FG = 1.013
IBU = 26 SRM = 14 ABV = 5.1%
Ingredients
8.82 lb. (4 kg) Crisp British pale ale malt 3 °L (or similar)
10.6 oz. (300 g) Briess special roast 50 °L (or similar)
5 oz. (141 g) Great Western crystal malt 40 °L (or similar)
5 oz. (141 g) Briess Victory malt 28 °L (or similar)
4 oz. (113 g) Crisp pale chocolate 200 °L (or similar)
3.5 AAU East Kent Goldings hops (0.7 oz./20 g at 5% alpha acids) (60 min.)
3.5 AAU East Kent Goldings hops (0.7 oz./20 g at 5% alpha acids) (5 min.)
White Labs WLP013 (London Ale), Wyeast 1028 (London Ale) or Fermentis Safale S-04 yeast