שלום,
אני רוצה להכין סיידר תופחים
יש ברשותי רכז תפוחים 100% פרי
שמרים יין שמפנייה
0.25 פרוקטוז
הכמות שאני רוצה להכין היא 10 ליטר
רציתי לדעת אם אופן הכנה הוא כך:
לוקחים מיכל מכניסים לפנים את הרכז התפוחים והפרוקטוז.
להמיס 0.25 ק"ג סוכר במים פושרים ולשפוך לתוך המיכל.
להשלים מים ל10 ליטר וקירור ללטמפ החדר על ידי הוספת קרח
לפזר את השמרים על פני הנוזל לסגור את המיכל למשך יומיים.
לטעום שהיא לא מתוק מדי ושיש קצת טעם אלכוהלי.
ואז לבקבק אחרי יומיים בבקבוק זה מספיק?
לאחר יום אחד בבקבוק לבדוק אם מספיק מוגז .
נדרש לעשות פיסטור או קירור
מה זאת אומרת? ומה עדיף? הבנתי שזה שהבקבוק לא יתפוצץ.
מתי עושים את הפיסטור?
איך הוא מתבצע? 70 מעלות למשך 10 דקות?
תודה