שמרים ממבחנה WHITE LABS

4 תגובות [לתגובה האחרונה]
Offline

Location

אומץ
אומץ
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/11/2013

שפתחתי את המבחנה אחרי ניעור כדי להגיש את השמרים , אז הם גלשו החוצה כמו שמנערים בקבוק קולה.

נתתי להם קצת לנוח ופתחתי בעדינות עד שהלחץ השתחרר.

זה סימן טוב? או שמא השמרים מקולקלים.

פעם ראשונה משתמש עם שמרים של WHITE LABS .

השתמשתי בשמרים של CALIFORNIA ALE.

תאריך תפודה: 13.09.15

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

לא מקולקלים בכלל.  להפך! 

טבעם של שמרים שיתססו, לא ?

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
Offline

Location

אומץ
אומץ
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/11/2013

אה....כן.

ומה לגבי ריח? אתה יכול לתאר מה זה ריח טוב של שמרים נוזליים?

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

זה ריח טוב של שמרים אבל מאוד מרוכז ולפעמים יכול להטעות

אם יש לך ספק - אז הגש אותם לסטארטר של שני ליטר - ממילא זה כדאי

 

Offline

Location

אומץ
אומץ
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/11/2013

הגשתי אותם לסטרטר של 1.3 ליטר.

ניראה היום בערב את הריח.

מהמבחנה הריח היה מוזר אבל מהסטרטר היום בבוקר הריח היה שונה.