האם למישהו יש נסיון עם זה? ואם כן, כמה קרח צריך כדי לקרר 50-60 ליטר? תודה!
שימוש בקרח יבש לצינון שלפני התססה
שבת, 08/01/2015 - 16:58
ראשון, 08/02/2015 - 09:16
#1
מעניין,
אם כי שני נושאים מסקרנים אותי בהקשר הזה- שלושה בעצם.
- הפרשי החום בין קרח יבש לבירה רותחת הם עצומים. קרח יבש לא הופך לנוזל אלא "ממריא" ישירות לגז. כלומר התגובה יכולה להיות גייזר תוקפני ורותח שעולה מהסיר. הייתי עושה ניסוי קודם בקטן לפני שאתה מזניק 50 ליטר בירה באוויר- בפוטנציאל.
- למה לא להשתמש בשני ג'ריקנים של 25 ליטר מפחמס או ממיכלי רכז? NO-CHILL חפש את זה בפורום
- אם כבר קרח יבש למרות הכל- לך על צ'ילר טבול שיעבוד על מי ברז עם "תחנת ביניים" של פרה-צ'ילר שישכון בתוך הקרח היבש ויוריד את טמפ המים לפני המפגש עם הבירה.
יש לך גישה לכמות בלתי מוגבלת של קרח יבש? זה יכול להיות מאוד מעניין.
שני, 08/10/2015 - 08:52
#2
בקצרה - מה שגל אמר.
באריכות - לא. לא. לא, לא, לא. בשם השדים והאלים כולם - לא. ואם לא השתכנעת - קח (עם כפפה) קוביה קטנה של קרח יבש וזרוק אותה לכוס מים רותחים. רק קוביה. בכוס. הנאה מובטחת (זה לא מסוכן כלל), וזה יעזור להבהיר את הנקודה.
אם בכל זאת תבחר לנסות - אנא, אל תשכח לשים גופרו בפינת החדר.
שני, 08/10/2015 - 10:47
#3