חברים יקרים,
תיכננתי לבשל אייל-חיטה (שמר S05) ביום שישי ולכן קניתי גרעינים כבר בחמישי, אבל כמובן שהחיים מנצחים ולא הספקתי לבשל, בנוסף אני נוסע לעיני בעוד שבוע (עד עכשיו הצרות שלי שאתם לא יכולים לעזור בהן ;-))
עכשיו ההתלבטות:
לבשל גרעינים שניטחנו לפני יומיים (כלומר טריים) אבל זמן התסיסה עד הביקבוק יהיה 6 ימים - בטמפ סביבה של 24 מעלות (אני אוהב לתת 7-8 ימים במינימום).
או
לחכות, ולבשל גרעינים שניטחנו לפני שבוע ככה אוכל לאפשר תסיסה של 7-10 ימים.
מה דעתכם?