אני רוצה לבשל בירת חטה גרמנית והשמרים היבשים WB-06 תמיד אכזבו אותי.
אשמח לקחת קצת משקע אן top crop ממישהו שבמקרה מתסיס כרגע
תודה מראש
אני רוצה לבשל בירת חטה גרמנית והשמרים היבשים WB-06 תמיד אכזבו אותי.
אשמח לקחת קצת משקע אן top crop ממישהו שבמקרה מתסיס כרגע
תודה מראש
תנסה להחיות שמרי Weihenstephan בדרך הזו: https://www.youtube.com/watch?v=2t2-cUMIa5c
עשיתי את זה עם שמרי ווסטמאל ויצא מעולה!
יש לי דוגמא קפואה של WLP300 שצריך לגדל, אם אתה מעוניין
מעוניין בהנחה שאתה לא רחוק מדי - איפה אתה?
ותודה כמובן : )
שחר.
לי יש מבחנה מלאה שעוד לא השתמשתי איתה.
אני מוכן לתת לך מבחנה בתנאי שתחזיר לי סטרטר מוכן בחזרה.(אם ניתן לסמוך עליך)
תודה רבה
אתה יודע שאורך חייו של הסטרטר הוא לא כמו מבחנה?
כלומר - כדאי לך לתכנן את תיזמון הבישול לטווח של עד שבועיים מיום קבלת הסטרטר - ואז תוכל ישר להגיש
ועד חודשיים - תצטרך להכין סטרטר חדש ממה שהחזרתי לך
איפה אתה נמצא?