מיכל נו-צ'יל

5 תגובות [לתגובה האחרונה]
Offline

Location

אומץ
אומץ
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/11/2013

שלום .

למישהו יש פיתרון למיכל נו צ'יל?

הג'ריקן של הלתת הנוזלי מסוגל להכיל 21 ליטר מקסימום ואני מבשל 22 ליטר כדי לקבל 20 ליטר בירה נטו לאחר התסיסה.

קניתי ג'ריקן FOOD GRADE מפחס אבל כשהכנסתי לתוכו תירוש רותח אז בזמן הקירור הרחתי ריחות של פלסטיק מהג'ריקן ואני מפחד שהפלסטיק מוציא חומרים לתןך הבירה בגלל הטמ"פ הגבוהה.

למישהו יש רעיון נוסף?

אשמח לתשובות כי היום אני מתכנן לבשל

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

עד כמה שאני רואה אצלי הג'ריקן הוא 25

בכל מקרה אשמח לתת לך אחד משלי

וגם טיפ שלמדתי מנעם שלו - מגביהים את חזית הג'ריקן באלכסון על קרש קטן כך שנוצר הד ספייס יותר נח

(נעם - יש לך תמונה?)

Offline

Location

אומץ
אומץ
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/11/2013

לפי הסימונים שעל הגריקן יש 20 ליטר.

אנסה את. שיטת ההד ספייס

אולי באמת בהזדמנות שאהיה באיזור אקפוץ אליך.

תודה

Offline

Location

אומץ
אומץ
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/11/2013

אגב שחר...

מאיפה השגת את הג'ריקן?

יש לך תמונה שלו?

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

יש לי כמה

 

כל פעה שאני קונה לתת אני מבקש גם כמה ג'ריקנים ריקים - אם יש נותנים בשמחה

 

גל ולנסי's picture
Offline

Location

פרדס חנה- כרכור
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/17/2013

2 הערות חשובות,

אני משתמש בג'ריקן 25 של פחמ"ס. אין שום בעיה איתו מבחינת ריחות אות טעמים. פשוט לפני שהכנסתי לתוכו בירה רותחת העברתי בו פעמיים מים רותחים עם אבקת מדיח. עובד יופי.

הג'ריקנים של הרכז הם מאותו החומר אולם הדופן קצת יותר עבה.

 

! Yeast is a very strange and entertaining lifeform