אתמול בישלתי ובגלל השעה המאוחרת לא שמתי לב לנתון בסיסי שרק בסוף הבישול שמתי לב אליו.
המתכון קבוע שלי לבישול אייל אימברי יש סה"כ 7 ק"ג גרעינים מכל הסוגים ונפח הנוזל לפני הרתיחה הוא כמעט 28 ליטר.
בבישול אתמול סך הגרעינים 5.5 ק"ג ונפח הנוזל לפני הרתיחה הינו 25 ליטר.
איך זה יכול להיות אם נתוני הציוד שלי וזמני הרתיחה זהים בשני המתכונים?
הרי נפח הנוזל לפני הרתיחה צריך להיות זהה אם והנפח הסופי הרצוי גם זהה נכון?