נתונים בביר סמיט לא הגיוניים

2 תגובות [לתגובה האחרונה]
Offline

Location

אומץ
אומץ
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/11/2013

אתמול בישלתי ובגלל השעה המאוחרת לא שמתי לב לנתון בסיסי שרק בסוף הבישול שמתי לב אליו.

המתכון קבוע שלי לבישול אייל אימברי יש סה"כ 7 ק"ג גרעינים מכל הסוגים ונפח הנוזל לפני הרתיחה הוא כמעט 28 ליטר.

בבישול אתמול סך הגרעינים 5.5 ק"ג ונפח הנוזל לפני הרתיחה הינו 25 ליטר.

איך זה יכול להיות אם נתוני הציוד שלי וזמני הרתיחה זהים בשני המתכונים?

הרי נפח הנוזל לפני הרתיחה צריך להיות זהה אם והנפח הסופי הרצוי גם זהה נכון?

תומר רונן's picture

Location

הרקפת 5
שדרות
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/14/2010

לא ברורה השאלה שלך.

Offline

Location

אומץ
אומץ
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/11/2013

הסתדרתי.

תודה