אהלן,
זו הפעם השניה שאני מבשל ALL GRAIN , הפעם - אני גרסתי את הגרעינים.
בסיום הבישול ולקיחת הדגימה קיבלתי תוצאה בהידרומטר של 25 :(
יכול להיות לזה כמה סיבות לפי מה שאני מכיר ויכול להיות שבאמת אני גרמתי לזה :
1. גריסה לא מספיק טובה - לפי מה שהסתכלתי הרוב הגדול של הגרעינים היו פצועים
2. לא מספיק ערבוב במאש הפעם, באמת שלא ערבבתי מספיק
3. ספארג' חזק מיד - באמת עשיתי את הספארג' חזק מהרגיל...
השאלה שלי היא: האם ניתן לעשות משהו בנידון ?? ( היא התחילה תסיסה אתמול (ב') ב 02:00 בלילה.. )
חבל לי שכל ה 40 ליטר הללו ישארו תירוש ....