לבסוף נפגשנו!
אתמול בערב תחת אכסניה מפנקת בדרום תל אביב,
בכניסה תמורת ארבע אותיות (תודה) זכינו לטעום סטאוט של בלהייבן עם 7% אלכהוהול, ישר מהיבית כולל בירה קלילה נוספת של בלהייבן
וזה כמובן המקום להודות לאכסניה, לגדי - תודה רבה,
לדרור וצוות ספארו תומר וירון ולבחורה שאת שמה לא קלטתי - ראשית תודה אישית על הובלת הבירה שלי בקירור והבאתה לאירוע, על הפינוקים מסביב -הבשר היה מעולה, ועל הנצחת הארוע בתמונות.
לשחר על הנחיית הערב, שתייה של כל בירה וניתוח מעמיק של הליך הבישול והתוצר הסופי.
לעמנואל, עודד, נועם, למרטין ואחיו חובב בירות החיטה לדן שהביא גבינות בית יצחק טעימות (אל דאגה אכלתי מהם לפני שהגיע הבשר)
לחברי היקר שגם סייע לי בבישול הבירה - אלירן
מקווה שלא החסרתי אף אחד,
היה כיף היה מעניין והיה טעים, שמחתי מאוד לשמוע את חוות דעתכם על הבירה שבושלה בתנאים מורכבים,
עכשיו נשאר לי להצליח לבשל את הבירה הזו שוב (מבטיח לנסות) ולחזור ולקרר את הבירה בשיטות קירור מסורתיות ואוכל לומר בגאווה שגם אני מבשל בירה...
נפגשים ביום ראשון בגמר גביע העולם (מונדיאל) במקום מפנק לא פחות מבשלת ספארו ומתפנקים ממיטב הפינוקים של דרור, ירון ותומר בעלות משתלמת של 80 ש"ח) נכון דרור?
אוריאל