היי חברים,
אני מעוניין לבשל בירת ג׳ינג׳ר, זאת אומרת בירת לתת (מרכז) עם ג׳ינג׳ר בפנים (לא ginger wine שזה סיפור אחר לחלוטין).
בעיקרון הכיוון הוא לבשל בירה בהירה וקלה, פייל אייל, ולהוסיף את הג׳ינג׳ר לתהליך. באינטרנט מצאתי הרבה עצות סותרות, וחשבתי לשאול כאן אם יש למישהו נסיון
1. כמה ג׳ינג׳ר להוסיף? אני רוצה שיהיה דומיננטי, אבל לא מגעיל. אין לי שום כיוון מה היחס הנכון.
2. באיזה שלב להוסיף? בבישול, לקראת הסוף או אולי בתסיסה
3. האם הג׳ינג׳ר מחליף את הכשות של הסיום, או בנוסף?
תודה מראש!