שלום לכולם,
לפני כחודש ימים לערך בישלתי ב ALL GRAIN סגנון AMERICAN PALE ALE
הכשות שהוספתי היו CASCADE ל 60 דק'
ובאמצע ההרתחה עם ה CASCADE הוספתי AMARILLIO ל30 דק'
הבירה הסופית קיבלה את הארומתיות משני סוגי הכשות אך אני מעוניין בטעם יותר חזק של ארומה - הכוונה להוציא ארומה ולא מרירות מה CASCADE
ראיתי מספר שיטות שמבשלים משתמשים בהם,
FIRST WORT HOP
DRY HOPPING
האם אחת מהשיטות הללו תעזור ? או שניהם יחד ? אם כן, מה היחסים של כמות הכשות בכל שלב
האם יש שלבים נוספים שמומלצים על מנת להוציא את מקסימום הארומה מהכשות ?
תודה לעוזרים, רן.