מתכון לבירת פילסנר

15 תגובות [לתגובה האחרונה]
נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

היי,

אני רוצה לבשל לראשונה פילס (Pils), יותר לכיוון מערב אירופאי מאשר הצ'כי. יש למישהו נסיון ו/או טיפים לגבי סגנון זה?

 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
Offline

Location

אומץ
אומץ
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/11/2013

טרם בישלתי פילס גרמני אבל אני שתיתי ממנו הרבה בגרמניה. חחח

מצטער.

רק לפי מה שזכור לי אין לו מורכבות בלתת והכשות שמשתמשים הינה גרמנית קלאסית.

והצבע שלו מעורפל

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

BCS?

גלעד - מבשלת החלוץ's picture

Location

באר שבע
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/29/2010

טיזר, אני אעלה לך מתכון מחר.

בשביל שאדע שאנחנו מדברים על אותו גל: אתה מתכוון ללאגר יותר גרמני, או בכלל ללאגר אנגלי?

If you don't stand for something

You will fall from anything

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

בלגי 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט

Location

ההסתדרות
הוד השרון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/02/2013

נועם, טעמת כבר את הפילסנר?

איך יצאה?

אני רוצה לבשל פילס או הלס בקרוב ומחפש מתכון מומלץ..

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

טעמתי רק בעת החיבות. מבטיח מאד.

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט

Location

ההסתדרות
הוד השרון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/02/2013

פשש...

אשמח אם תעדכן..

 

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
גל ולנסי's picture
Offline

Location

פרדס חנה- כרכור
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/17/2013

מממממ.... נראה מעולה. זו הגירסה שלך ל fast lagering?

! Yeast is a very strange and entertaining lifeform

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

לא ממש FAST

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
גל ולנסי's picture
Offline

Location

פרדס חנה- כרכור
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/17/2013

אהה.. לא הבנתי.Laughing

! Yeast is a very strange and entertaining lifeform

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

בערך 10 ימים תסיסה ב10 מעלות, מנוחת דיאצטיל בטמפ' עולה עד ל16 מעלות, הורדה ל3 מעלות. (סה"כ כשבועיים). אחר כך העברה לקג, ואכסון קר של 3-4 שבועות תוך כדי הגזה

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
גל ולנסי's picture
Offline

Location

פרדס חנה- כרכור
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/17/2013

עכשיו הבנתי. Laughing

! Yeast is a very strange and entertaining lifeform

Location

ההסתדרות
הוד השרון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/02/2013

נראה טוב!

מה ההתרשמות שלך?

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

טיפה דיאצטיל, אבל לפי ההגדרות זה לגיטימי לסגנון. וזה טעים למדי

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט