היי,
אני רוצה לבשל לראשונה פילס (Pils), יותר לכיוון מערב אירופאי מאשר הצ'כי. יש למישהו נסיון ו/או טיפים לגבי סגנון זה?
היי,
אני רוצה לבשל לראשונה פילס (Pils), יותר לכיוון מערב אירופאי מאשר הצ'כי. יש למישהו נסיון ו/או טיפים לגבי סגנון זה?
טרם בישלתי פילס גרמני אבל אני שתיתי ממנו הרבה בגרמניה. חחח
מצטער.
רק לפי מה שזכור לי אין לו מורכבות בלתת והכשות שמשתמשים הינה גרמנית קלאסית.
והצבע שלו מעורפל
BCS?
טיזר, אני אעלה לך מתכון מחר.
בשביל שאדע שאנחנו מדברים על אותו גל: אתה מתכוון ללאגר יותר גרמני, או בכלל ללאגר אנגלי?
בלגי
נועם, טעמת כבר את הפילסנר?
איך יצאה?
אני רוצה לבשל פילס או הלס בקרוב ומחפש מתכון מומלץ..
טעמתי רק בעת החיבות. מבטיח מאד.
נראה טוב!
מה ההתרשמות שלך?
טיפה דיאצטיל, אבל לפי ההגדרות זה לגיטימי לסגנון. וזה טעים למדי