דריי הופ- השפעתו על הבישול

4 תגובות [לתגובה האחרונה]
אבי ארזי's picture
Offline

Location

נירית
נירית
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 03/01/2015

שלום,

ישבתי וחקרתי דיי הרבה במהלך הזמן האחרון על כל נושא הדריי הופ.

לא מצאתי תשובה לשאלה שיכול להיות שהיא דיי מובנת מאליה:

אם אני מבצע דריי  הופ- האם בכל זאת אני צריך להביא את התירוש לרתיחה לאחר המאש ? 

תודה לעוזרים

מבשלת מוסטאש - Mustache

מוזמנים לעקוב אחרינו בפייסבוק :

 

https://www.facebook.com/1684099858492820

 

 

 

  

Offline

Location

גדליהו
haifa
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 06/08/2014

כן,כמובן.

אין קשר בין תהליך הבישול הרגיל לבין דריי הופינג. מבשלים כרגיל כמו כל בישול, עם כשות, הרתחה, קירור, שמרים והתססה. לאחר שנגמרת התסיסה העיקרית (לאחר כמה ימים) מוסיפים את הדריי הופינג לתקופה הרצויה, ואז ממשיכים כרגיל- הגזה בחבית או הוספת סוכר ובקבוק...

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

לרתיחה יש כמה תפקידים:

מיצוי הכשות, חיטוי התירוש, אידוי טעמי לוואי 

 

במידה ומוסיפים הרבה כשות ומאוחר ומשלבים דריי הופ אפשר לחשוב על בישול בירה ברתיחה קצרה.

הצוות שלנו עושה זאת כבר שנתיים במסיבות הבישול - התוצאות טובות אך לא נבדקו בבדיקה משולשת

ותחושתינו היא שהבירה ברתיחה קצרה סובלת מחיי מדף קצרים מאוד יחסית - אבל זאת רק תחושה...

Offline

Location

באר שבע
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/04/2013

בדריי הופ אתה תמצה ארומות של כשות אבל לא מרירות וטעם, אלה יתקבלו רק מרתיחה שממירה את החומצות אלפא להיות מסיסות, כך שאם אתה רוצה מרירות כלשהי אתה חייב להרתיח

גלעד - מבשלת החלוץ's picture

Location

באר שבע
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/29/2010

שלום אבי

אם אתה רוצה ללמוד על הכשות, והשימוש המגוון בו, אני ממליץ לך להתחיל בספר הבא

http://www.amazon.com/For-The-Love-Hops-Bitterness/dp/1938469011

זה ספר התחלה בסיסי להבנת המרכיב בבירה. 

בהמשך לכך אני בטוח ששמת לב מהתשובות של החברים בפורום שישנם שלבים בבישול שכנראה לא הבנת. אם אתה מרגיש שהתשובות אינן עוזרות לך, בבקשה צפרט לנו במדויק למה התכוונת

 

If you don't stand for something

You will fall from anything