שלום לכולם,
במסגרת תכנית הגרעין של מבשלת קרוואן ורכישת הציוד הנלווה חסרות לי מספר תשובות.
1. מה היחס הרצוי בין נפח הצידנית לגודל הבישול הסופי, האם באפשרותי להשתמש בצידנית 45 ליטר, עבור בישול של 20 ליטר?
2. באיזה מבנה צידנית עדיף להשתמש, צר וגבוה או רחב ונמוך? לפי ההשערה שלי, בצידנית גבוהה עלול להווצר לחץ רב על הפילטר (מעטפת של צינור ניאגרה) ובצידנית נמוכה, שטח הפנים של המאש גדול, וכך נוצר איבוד חום.
כמובן אשמח לתשובות נוספות עם דברים שלא חשבתי עליהם.
תודה רבה
אבנר