Dry hopping

3 תגובות [לתגובה האחרונה]
Offline

Location

ת"א
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 06/28/2015

היי,

ראשית ברצוני להציג את עצמי אני מארק בן32 מתא מתעסק במערכות מידע.

עד היום בישלתי 3 באצים וכרגע יש לי APA בתסיסה, מה שמוביל אותי לשאלה הבאה:

דריי הופינג בפראיימרי או בסקנדרי?

קראתי פוסטים, קראתי את הבלוג של סמיט, קראתי את הסקירה של byo

אבל תשובה תכלס לא קבלתי... כרגע התכנון הוא לתת לבירה לתסוס 8-10 ימים

וו להוסיף את הכשות ל4 ימים נוספים ישירות למיכל תסיסה מבלי להעביר אותה לסקנדרי.

אשמח לשמוע כיצד אתם נוהגים...

 

אחלה יום

מארק :)

יוחאי מיטל's picture

Location

רעננה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/31/2013

אהלן מארק וברוך הבא.
אני מאמין שפה תמצא את התשובה לשאלה:
http://beergeeks.co.il/faq/%D7%9E%D7%94-%D7%96%D7%94-dry-hop-%D7%95%D7%9...

Location

ההסתדרות
הוד השרון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/02/2013

אין לי ניסיון רב, אבל השתמשתי בטכניקה המופיעה כאן עם תוצאות מצוינות.

http://handsonbrewing.com/brewers-reference/process/dry-hopping-the-prop...

Offline

Location

ת"א
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 06/28/2015

תודה רבה!!! נראה שאני הכיוון הנכון,

בכל מקרה אשמח לשמוע אם יש מישהו שנוהג לבצע זאת אחרת ולמה...