היי,
ראשית ברצוני להציג את עצמי אני מארק בן32 מתא מתעסק במערכות מידע.
עד היום בישלתי 3 באצים וכרגע יש לי APA בתסיסה, מה שמוביל אותי לשאלה הבאה:
דריי הופינג בפראיימרי או בסקנדרי?
קראתי פוסטים, קראתי את הבלוג של סמיט, קראתי את הסקירה של byo
אבל תשובה תכלס לא קבלתי... כרגע התכנון הוא לתת לבירה לתסוס 8-10 ימים
וו להוסיף את הכשות ל4 ימים נוספים ישירות למיכל תסיסה מבלי להעביר אותה לסקנדרי.
אשמח לשמוע כיצד אתם נוהגים...
אחלה יום
מארק :)