התייעצות לפני ניסוי

6 תגובות [לתגובה האחרונה]
Offline

Location

Modiin
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 08/25/2015

שלום,

בישלתי אייל בלגי כהה

O.G. 1.062  כרגע לאחר 5 ימים 1.014.

טמפ תסיסה 24 מעלות.

בישלתי 10 ליטר ואני רוצה לבקבק חצי וחצי שני להוסיף פולי קפה לשבוע ואז לבקבק.

אשמח לעצות.

בגדול חשבתי להוציא 5 ליטר לסקנדרי ( של 10 ליטר ) 

להוסיף 30 גרם פולי קפה שבורים גס ולבקבק עוד שבוע.

מתלבט אם לזרוק את הפולים כמו שהם או לטבול ברום לבן לחיטוי

לחצי שעה ואז להוסיף לבירה.

מה עדיף?

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

כמו שהם

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט

Location

Tel Aviv
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 03/19/2013

ממליץ לך לטעום אחרי 24 שעות - שבוע יכול להיות ממש יותר מדי...

יוחאי מיטל's picture

Location

רעננה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/31/2013

כשלעצמי, אני לא מוסיף שום דבר לבירה מבלי לוודא שהוא מחוטא קודם לכן- באלכוהול, הרתחה או שזו כשות. 
הייתי שובר גס עמ"נ להגדיל יחס שטח פנים/ נפח, מכסה באלכוהול כלשהו למשך מינימום 48 שעות, ומוסיף. 

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אגב, זה לא סגנון הבירה הראשון שאני חושב עליו כבסיס להוספת קפה.

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
Offline

Location

Modiin
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 08/25/2015

היום ביקבקתי חצי וחצי שני קיבל פולי קפה וחזר לנוח.

אטעם כל יום כדי לא לקבל אספרסו.

אני מאוד סקרן לטעום את שתי הבירות ולהבין את השפעת הקפה.

נועם- לא הבנתי למה התכוונת שזה לא הסגנון הראשון שחשבת עליו...

Guy's picture
Guy
Offline

Location

באר יעקב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/02/2013

מה יצא מהבירה בסוף ???

 

מבשלת הבאר