14 טיפים למבשלים ביתיים

4 תגובות [לתגובה האחרונה]
יוחאי מיטל's picture

Location

רעננה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/31/2013

כתבה חדשה באתר בירגיקס. 

מוזמנים גם לעקוב דרך עמוד הפייסבוק. 

http://beergeeks.co.il/general/14-%d7%98%d7%99%d7%a4%d7%99%d7%9d-%d7%a9%...

Offline

Location

באר שבע
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/04/2013

אחלה כתבה, אהבתי.
מחזק את עניין כמות השתיה והחדות ביום הבישול, שלא יקרה נניח מקרה היפותטי לגמרי שכמובן מעולם לא קרה לי, שבו מנסים לקרר במשך 20 דקות ללא הצלחה ואז מגלים שהסיר על אש קטנה.

Offline

Location

רחובות
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/15/2013

כתבה מעניינת, נהנתי לקרוא ומקווה לישם חלק מההמלצות.

הדברים הכי חשובים שמקצרים הכי הרבה זמן זה משטף+עץ בקבוקים ופוקק שולחני.

הפוקק אמלי היה טעות, לא יודע למה לא מציעים מהתחלה את השולחני- פשוט תענוג.

ומשטף גם חוסך לא מעט זמן.

 

חוץ מזה רבע שעה לפה ולפה לא נראה לי קריטי...

אין כמו לשמוע מיכל מפליץ...

(טוב... אולי השלב של השתיה...)

 

יוחאי מיטל's picture

Location

רעננה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/31/2013

אלה באמת שני הפינוקים הכי גדולים למבקבקים. תמיד ממליץ על זה לאנשים. 
אוסיף את העצה הזו בפרק הציוד שם בכתבה

Guy's picture
Guy
Offline

Location

באר יעקב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/02/2013

המשטף חוסך גם בחומר ניקוי ...

 

מבשלת הבאר