כתבה חדשה באתר בירגיקס.
מוזמנים גם לעקוב דרך עמוד הפייסבוק.
http://beergeeks.co.il/general/14-%d7%98%d7%99%d7%a4%d7%99%d7%9d-%d7%a9%...
כתבה חדשה באתר בירגיקס.
מוזמנים גם לעקוב דרך עמוד הפייסבוק.
http://beergeeks.co.il/general/14-%d7%98%d7%99%d7%a4%d7%99%d7%9d-%d7%a9%...
אחלה כתבה, אהבתי.
מחזק את עניין כמות השתיה והחדות ביום הבישול, שלא יקרה נניח מקרה היפותטי לגמרי שכמובן מעולם לא קרה לי, שבו מנסים לקרר במשך 20 דקות ללא הצלחה ואז מגלים שהסיר על אש קטנה.
כתבה מעניינת, נהנתי לקרוא ומקווה לישם חלק מההמלצות.
הדברים הכי חשובים שמקצרים הכי הרבה זמן זה משטף+עץ בקבוקים ופוקק שולחני.
הפוקק אמלי היה טעות, לא יודע למה לא מציעים מהתחלה את השולחני- פשוט תענוג.
ומשטף גם חוסך לא מעט זמן.
חוץ מזה רבע שעה לפה ולפה לא נראה לי קריטי...
אלה באמת שני הפינוקים הכי גדולים למבקבקים. תמיד ממליץ על זה לאנשים.
אוסיף את העצה הזו בפרק הציוד שם בכתבה
המשטף חוסך גם בחומר ניקוי ...