המתכון:
-
3 ק"ג רכז לתת נוזלי בהיר
-
40 גרם כשות Perle 7.8%
-
שמרי W-34/70 של פרמנטיס
-
700 גרם לתת
-
170 גרם סוכר תירס
הבישול סטנדרטי. הכל הלך כשורה.
השארתי לתסיסה של 8 ימים בטמפ' של 10 מעלות, והייתה תסיסה טובה. לאחר מכן, העברתי למיכל אחר לתסיסה שנייה כשבוע באותה טמפ'. ואז בקבקתי עם סוכר תירס לחודש בטמפ' של 5 מעלות.
התוצאה היא בירה טעימה מאוד, אבל ללא גיזוז כלל.
השאלות הם כאלה -
איפה הטעות? (שלבים, ביצוע...)
האם ניתן לתקן את הבירה?