היי חברים.
אתמול הגשתי 2 חבילות מורטבות של שמרי לאגר w34-70 ללאגר ראשון שאני מנסה להכין
OG 1.055
22 ליטר במיכל.
השמרים הורטבו לפני הנוהל הרגיל של הרטבת שמרים לפני הגשה. טמפ הגשה לפי המתכון של ג'מיל 10 מעלות. לא היתה פעילות בנשם כבר יותר מ24 שעות. אין קרויזן במיכל (פחמס כחול) בנתיים.
העליתי לפני 4 שעות ל12 מעלות. עדיין אין פעילות?
מתו השמרים?
יש לי חבילה של s-04 במקרר? שווה לנסות לזרוע אותה לפני שזיהום מתרחש?
הצילו.