היי , שבוע טוב
היום בישלתי 20 ליטר בירה מרכז + גרעינים למשך חצי שעה
סה"כ 3 קילו רכז חיטה +חצי קילו פילסנר ב15 ד'ק האחרונות
סה"כ בישול 90 דק
לאחר קירור התירוש והוספת מים ל21 ליטר לקחתי קריאה עם מצקת
מלמעלה לא ערבבתי את התירוש בדלי
יצאה לי קריאה של 1.030ב 21 מעלות (גם אם אני מוסיף 0.001 זה עדיין נמוך מאוד )
לאחר לקיחת הדגימה הוספתי את השמרים ונתתי ערבוב רציני כאשר המכסה סגור
הכל הלך ממש טוב בזמן הבישול והקירור
זה הגיוני או שפשוט טעות בקריאה?