במוצ"ש ביקרתי בשרונה מרקט (במיוחד בשביל חנות הבירות) וקניתי שישייה.
2 מתוך השישיה היו בירות חיטה שאת אחת מהן אני מכיר בתור בירה מעולה (שתיתי מהחבית פעם וממש אהבתי).
כשטעמתי את אותה הבירה שאני מכיר, היה לה טעם לוואי חזק מאוד שקשה לי לתאר.. וזה טעם לוואי שמוכר לי מהפעמים שבהן אני ניסיתי לבשל בירת חיטה.
מה שהפתיע אותי עוד יותר היה שגם לבירת החיטה השניה שקניתי היה בדיוק אותו טעם לוואי.
הטעם הזה אופייני (מנסיוני) רק לבירות חיטה, כל שאר הבירות אגב היו סבבה.
מה בעצם גורם לטעם לוואי הזה בבירות חיטה? למה גם במבשלות שהן לא חובבניות יש טעם לוואי?
ולמה כששיתיתי את הבירה שאהבתי מהחבית היא הייתה ממש ממש טעימה וכששתיתי אותה מהבקבוק היה לה טעם לוואי?
אשמח לתשובות כי אני כבר התייאשתי מלבשל בירות חיטה : \
נ.ב- הייתי רושם את שמות הבירות, אבל אסור.
קובי.