כתבה חדשה בבירגיקס על יצירת הסגנון הלא מוכרז החדש- בלונד סטאוט. 
http://beergeeks.co.il/diy/%D7%91%D7%9C%D7%95%D7%A0%D7%93-%D7%A1%D7%98%D...
מדריך: בלונד סטאוט וזיקוק קפה קר
      שני, 11/02/2015 - 19:55
          
      
      שני, 11/02/2015 - 20:51
          
          #1 
      מעניין מאד!
תודה
      שלישי, 11/10/2015 - 18:21
          
          #2 
      תודה, טוב לדעת ובטח שמאתגר לנסות
      שישי, 11/20/2015 - 08:16
          
          #3 
      יוחאי, מישהו ניסה להכין את המזקקה בוואקום ?
      שישי, 11/20/2015 - 08:33
          
          #4 
      היי רון.
האמת- אני לא יודע במה מדובר. אשמח אם תוכל לשלוח לי הסבר ואולי ננסה :)
      שישי, 11/20/2015 - 13:28
          
          #5 
      חחחח, זה בקישור שלך, לזיקוק הקפה....... היקרה במעבדה..... (:
      שבת, 11/21/2015 - 12:54
          
          #6 
      אני לא רואה איפה בכתבה מדובר על מזקקת ואקום. אתה מתכוון לצנטריפוגה שמוזכרת בהתחלה? ואם כן, שאלתך היא האם מישהו ניסה לבנות את המכשיר??
      שבת, 11/21/2015 - 22:36
          
          #7 
      כנראה שהתכוונת לצנטרפוגה, ואני למשהו אחר.... rotary evaporator או vacuum distillation
