כתבה חדשה בבירגיקס על יצירת הסגנון הלא מוכרז החדש- בלונד סטאוט.
http://beergeeks.co.il/diy/%D7%91%D7%9C%D7%95%D7%A0%D7%93-%D7%A1%D7%98%D...
מדריך: בלונד סטאוט וזיקוק קפה קר
שני, 11/02/2015 - 19:55
שני, 11/02/2015 - 20:51
#1
מעניין מאד!
תודה
שלישי, 11/10/2015 - 18:21
#2
תודה, טוב לדעת ובטח שמאתגר לנסות
שישי, 11/20/2015 - 08:16
#3
יוחאי, מישהו ניסה להכין את המזקקה בוואקום ?
שישי, 11/20/2015 - 08:33
#4
היי רון.
האמת- אני לא יודע במה מדובר. אשמח אם תוכל לשלוח לי הסבר ואולי ננסה :)
שישי, 11/20/2015 - 13:28
#5
חחחח, זה בקישור שלך, לזיקוק הקפה....... היקרה במעבדה..... (:
שבת, 11/21/2015 - 12:54
#6
אני לא רואה איפה בכתבה מדובר על מזקקת ואקום. אתה מתכוון לצנטריפוגה שמוזכרת בהתחלה? ואם כן, שאלתך היא האם מישהו ניסה לבנות את המכשיר??
שבת, 11/21/2015 - 22:36
#7
כנראה שהתכוונת לצנטרפוגה, ואני למשהו אחר.... rotary evaporator או vacuum distillation