שלום חברים
לא מזמן בישלתי בירה סלק
ויצא ממש טעים.. אני פשוט מאוהב בירק הזה.
היו לי כמה בעיות בתוצאה הסופית אולי דעתכם תוכל לשפוך אור על הנושא.
1. את הסלק בישלתי במים עד שיתרכך וקצצתי אותו במעבד מזון.
והוספתי אותו לדלי 20 ליטר אחריי הבישול של הבירה.
ואחריי שבועיים בבקבוק הבירה הייתה מדהימה.. וכשעבר עוד שבוע שבועיים פתחתי בקבוק והוא פשוט היה חמוץ ומגעיל.
וסיננתי את החתיכות סלק.
השאלה אם יש מצב שבגלל החתיכות סלק הוא התקלקל לי?
והשאלה השנייה אם אני רוצה לעשות בירה שתצא מתוקה נגיד שתזכיר במעט את הקאסטיל רוז'.
מה אני צריך לעשוץ או להוסיף בכדי שזה יקרה?
שמעתי פעם שאפשר להוסיף סוכר אורז
אבל באיזה שלב של התהליך אני צריך לשים אותו ואם זה באמת בפיתרון לבירה מתוקה?
תודה רבה לעוזרים