שלום,
אתחיל בסיפור קצר:
למשפחה של אישתי יש יקב בוטיק (יקב גינתון - כ 5000 בקבוקים בשנה)
באחד מהירידים שהיינו, ראיתי זוג שמבשל בירה בבית(אחד החלומות שלי)... משיחה קצרה הבנתי שגם אני יכול.
כל זה היה ביום שישי, יום א' שלאחר מכן -בושלה הבירה הראשונה שלי (יחד עם גיסי)
תאכלס , הייתי בעננים.
לאחר מס' בישולים בתצורת רכז החלטנו אני וגיסי להפוך את התחביב לקצת יותר מעניין ומקצועי.
חקרנו רבות על נושא הבישול בallgrain , בנינו מערכת חשמלית של 2 סירים, מיכל מאש (תמיד מלא), מערכת בקרת טמפ' לשני הסירים, ספארג', פולס בוטום, צ'ילר,מטחנת מונסטרמיל וכו'.
אני כל הזמן ממשיך ללמוד (סרטונים, מאמרים, פורום וכו') אבל אני דיי חושש שאני עדיין לא יודע מספיק !
האם יש מישהו שעומד בקרוב לבשל (איזור בין תל אביב לחיפה)וניתן יהיה להצטרף אליו לטובת לימוד ? מבטיח 2 ידיים עוזרות, יין, והרבה שאלות...
אשמח אם מישהו יעזור לי בזה.