היי חברים.
מקרה מעניין יש לי שאני לא מצליח למצוא לו תשובה שמספקת אותי:
בישלתי ESB בבישול סטנדרטי, (נוצ׳יל במקרה הזה), ללא שום תוספות או תהליכים שונים או מוזרים.
הבירה נארזה בסיום התסיסה בקורני, הוגזה באונס ע״י גליל co2, הכל כרגיל. אדגיש שלא מדובר במילוי גז חדש וזה אותי גז שעבדתי איתו בחביות האחרונות.
לאחר מספר ימים אני מסוגל להרגיש בשינוי משמעותי מבחינתי בטעם, והתפתחות של מרירות שלא היתה לפני, וגם לא בדיוק מרגישה כשותית, אלא בעלת עפיצות ויובש.
לא מדובר במשהו שמשנה את הבירה מקצה לקצה ועד כה אני היחיד שהרגיש בשינוי (מופיע לאחר הלגימה) אבל אני מרגיש את זה כבר יומיים ודיי בטוח שאני שפוי וזה אכן שם.
רעיונות וספקולציות למה קורה פה יתקבלו בברכה.