הי שמי ניר חייל קרבי בן 20 מבשל מתחיל יחסית. בישלתי 5 בישולים מרכז וגרעינים עד עכשיו ועכשיו ה6 בתסיסה
אני רוצה לעבור לבישול all garmin קראתי הרבה באינטרנט ורציתי לדעת האם יש אפשרות/ מישהו כבר בנה false bottem לצידנית 35 ליטר ויכול להסביר לי איך עושים את זה (בגדול מתכנן לעשות fly sparge, אבל להתחיל אולי בבאץ׳ ספארג עד שאשלוט בכל התהליך
המערכת שאני מתכנן תיהיה בישול על גז ( יש לי כלב גז ככה שאוכל להרתיח מים מהר), צידנית 35 למאש (יש לי כבר את
הצידנית רק צריך לסדר לה מערכת), ושתי סירים נירוסטה 35 ליטר וצילר זרימה נגדית לקירור
אני יודע שיש לי עוד הרבה לקרוא וללמוד אבל עם יהיה אפשר לקבל איזה חוות דעת על הציוד עם משהו חסר וכו אשמח
תודה רבה