אני מתכנן לבשל OATMEAL STOUT ובמתכון יש להוסיף חצי קילו OATS,FLAKED .
האם הכוונה לגריסי שיבולת שועל רגילה - כלומר קוואקר?
אם כן האם להוסיף למאש כמו שהם או לבשל לדייסה לפני?
אם לא אז מה כן?
אני מתכנן לבשל OATMEAL STOUT ובמתכון יש להוסיף חצי קילו OATS,FLAKED .
האם הכוונה לגריסי שיבולת שועל רגילה - כלומר קוואקר?
אם כן האם להוסיף למאש כמו שהם או לבשל לדייסה לפני?
אם לא אז מה כן?
יש שני סוגים ....אתה צריך את ה-instant מה שנקרא...יש בכל מכולת זאת שיבולת השועל הסטנדרתית לדייסה...להוסיף ישר למאש אין צורך לטחון.
תודה לשמולץ,
ביום שישי זה בישול סטאוט שיבולת שועל אחרי הרבה זמן שלא נגעתי בסטאוטים בעקבות אכזבה קלה (לא שלי) בפעם האחרונה.
שמואל, בחנויות תבלינים יש שיבולת שועל חצי טחונה בצבע לבן, ופתיתים שנראים כמו גרעיני שיבול מעוכים והם קצת יותר כהים
אני ממליץ להשתמש בהם ולא באיסטנט או בקואקר. האחרונים סופגים מים והופכים את המאש ליציקה.
רם
מרטין,
אכפת לך לשתף אותנו במתכון?
אני בדיוק עובד על המתכון שלי ל OATMEAL STOUT
בשילתי אתוו כבר כמה פעמים ואני מנסה לשנות ולעדכן כמה דברים.
סטאוטים זה לא הצד החזק שלי, משום מה אני לא מצליח ליצור מתכון מאוזן, הם תמיד יוצאים לי קלויים עד שהלשון נופלת מהפה או לא מספיק קלויים...
אשמח אם מישהו יזמין אותי כשהוא מבשל סטאוט.
זמן התיישנות ארוך ממתן את טעמי הקלייה
נסה בקבוק אחרי חצי שנה(במקרר)
למרות שאני חסיד מושבע של זמני יישון ארוכים, סטאוט צריך להיות מוכן לשתייה לאחר חודש מקסימום..לא?
גם לדעתי