שיבןלת שועל

10 תגובות [לתגובה האחרונה]
מרטין's picture
Offline

Location

חוסן
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 03/02/2010

אני מתכנן לבשל OATMEAL STOUT ובמתכון יש להוסיף חצי קילו OATS,FLAKED .

האם הכוונה לגריסי שיבולת שועל רגילה - כלומר קוואקר?

אם כן האם להוסיף למאש כמו שהם או לבשל לדייסה לפני?

אם לא אז מה כן?

Location

מדליקי המשואות
מעלה אדומים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/05/2010

יש שני סוגים ....אתה צריך את ה-instant  מה שנקרא...יש בכל מכולת זאת שיבולת השועל הסטנדרתית לדייסה...להוסיף ישר למאש אין צורך לטחון.

מרטין's picture
Offline

Location

חוסן
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 03/02/2010

תודה לשמולץ,

ביום שישי זה בישול סטאוט שיבולת שועל אחרי הרבה זמן שלא נגעתי בסטאוטים בעקבות אכזבה קלה (לא שלי) בפעם האחרונה.

GuBeeRa's picture
Offline

Location

מנור 9
נס ציונה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/28/2010

שמואל, בחנויות תבלינים יש שיבולת שועל חצי טחונה בצבע לבן, ופתיתים שנראים כמו גרעיני שיבול מעוכים והם קצת יותר כהים

אני ממליץ להשתמש בהם ולא באיסטנט או בקואקר. האחרונים סופגים מים והופכים את המאש ליציקה.

רם

Ram

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אני דווקא לא נתקלתי אף פעם בבעיה בשימוש בקוואקר.

במתכון הבא שאבשל העליתי את כמות שיבולת השועל לכ10% מהגריסט. אני מקווה לטוב.

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
Saint's picture
Offline

Location

נילי
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/24/2010

נועם,

  אם אתה כבר מתעסק בקווקר, תשים בצד קצת ממנו עם חלב וסוכר ותביא לי הביתה. הילדים שלי מתאים עליו!!

פו

 

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

מרטין,

אכפת לך לשתף אותנו במתכון?

אני בדיוק עובד על המתכון שלי ל OATMEAL STOUT

בשילתי אתוו כבר כמה פעמים ואני מנסה לשנות ולעדכן כמה דברים.

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט

Location

מדליקי המשואות
מעלה אדומים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/05/2010

סטאוטים זה לא הצד החזק שלי, משום מה אני לא מצליח ליצור מתכון מאוזן, הם תמיד יוצאים לי קלויים עד שהלשון נופלת מהפה או לא מספיק קלויים...

אשמח אם מישהו יזמין אותי כשהוא מבשל סטאוט.

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

זמן התיישנות ארוך ממתן את טעמי הקלייה

נסה בקבוק אחרי חצי שנה(במקרר)

Location

מדליקי המשואות
מעלה אדומים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/05/2010

למרות שאני חסיד מושבע של זמני יישון ארוכים, סטאוט צריך להיות מוכן לשתייה לאחר חודש מקסימום..לא?

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

גם לדעתי

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט