שלום.
לפני מספר ימים רכשתי באיביי את הסיר הזה
למיטב הבנתי מהפורום המחיר בסדר (סיר 47 ליטר ב500 ש"ח כולל משלוח)
לאחר הקנייה שמתי לב שהדפנות של הסיר בעובי 0.8 מ"מ שזה הפרש קטן מהCommercial Grade שהוא 1.0 מ"מ, האם ההבדל בעובי של הדפנות עלול לפגוע בהליך הבישול?
עד עכשיו אני מבשל עם רכז, ועם הגעת הסיר אני מתכנן לעבור לBIAB
בעצם, במידה ויש לי כבר את כל הציוד הנחוץ לבישול ברכז, חוץ מהסיר כל מה שאני צריך כדי לעבור לBIAB הוא שק, נכון?
האם הסיר מתאים לבישול ישיר על גז? כי לפי מה שהבנתי יש סירים שהתחתית שלהם דקה מדי או משהו כזה ואז אפשר רק חשמלי.
אם הסיר הוא 47 ליטר, האם אוכל לבשל שני באטצ'ים של עשרים בפעם אחת, או שמא איבוד הנוזלים לא יאפשר זאת?
בגדול אשמח לעצות לקראת המעבר לBIAB, אני משתדל לקרוא הרבה על הנושא אך עדיין קצת חושש שדברים יסתבכו בעקבות חוסר ידע.
המשך שבוע נעים, עידן.