בקבוק מאוחר- התייעצות

4 תגובות [לתגובה האחרונה]
Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 09/20/2015

בישלתי אייל בלגי לפני כשבועיים השמרים הוגשו בטמפ של 22 מעלות ונשמרו בטמפ זה מאז. 

אני חא יכול לבקבק בשבועיים הקרובים ולכן רציתי להתייעץ מה לעשות כדי להימנע מטעמי לוואי מהשמרים 

1. העברה לסקנדרי

2. לא לעשות כלום

3. להכניס למקרר ל4-5 מעלות למשך שבוע או כל השבועיים 

תודה לעוזרים

גיל's picture
Offline

Location

מאור
מאור
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/04/2010

תכל'ס כל אחת מהאפשרויות בסדר לדעתי. אני באופן אישי כבר ביקבקתי גם אחרי ארבעה שבועות במיכל התסיסה ולא היתה שום בעיה.

מעוניין לחלוק שק לתת חיטה - צרו קשר כאן או בנייד 054.261.0303

www.bronsteiner.com

Offline

Location

משגב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/28/2013

אני הייתי הולך על 1 ו3 ביחד

 

רוני ולדמן - מבשלת רות's picture

Location

נחל יבנאל 14
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 03/17/2013

מיותר להעביר לסקונדרי.

קירור בשלב הזה יעשה רק טוב לבירה.

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

3