ביום ראשון עשיתי את הבישול הראשון שלי מסוג APA הבישול הלך טוב ולפי החוסר האיזון בנשם גם הבנתי שהתחילה תסיסה.. עברו יומיים מאז הבישול וכרגע המים בנשם מאוזנים ולא היה בעבוע בכלל...
לתסיסת הבירה השתמשתי בשמרים US-05 ועקב מזג האוויר טמפרטורת המיכל היא בסביבות ה16 מעלות (לפי מדבקת מד חום שיש לי על המיכל)..
האם זה בסדר שאחרי יומיים המים בנשם מאוזנים? או שזה בגלל שהמיכל קר מדיי?
האם יש משהו לעשות כדי להמשיך את התסיסה?
תודה לעוזרים, צחי.