בתסיסה חורף 2016 - תחרות ליצרני בירה חובבים

בתסיסה" חורף 2016"
 בתסיסה 2016 - תחרות ליצרני בירה חובבים

מהדורה מיוחדת של תחרות הבירה של פורום חובבי ציון, 
 בשיתוף חברת Beer & Beyond ומותג הקראפט האמריקאי המפורסם Rogue



"בתסיסה" היא תחרות למבשלי בירה חובבים המאורגנת על ידי פורום חובבי ציון בשיתוף Beer & Beyond.
המטרה העיקרית של תחרות זו היא מסירת משוב איכותי ומקצועי למבשלי הבירה החובבים ע"י טועמי בירה מקצועיים. 
שלושת המקומות הראשונים בכל קטגוריה יקבלו תעודות הוקרה ויזכו בפרסים. 
פרס נוסף ומיוחד יוענק לבירה שתוגדר כטובה ביותר בתחרות – Best In Show. 

מהדורת חורף 2016 של "בתסיסה" מבוססת על הבירות של מבשלת הקראפט האמריקאית Rogue. 
הקטגוריות השנה יהיו מבוססות על סגנונות של חמש בירות של המבשלה + קטגוריה שישית חופשית.

הקטגוריות שפתוחות השנה לתחרות הן: 
1. Rogue Hazelnut Brown Nectar  - קטגוריה 19C של BJCP
2. Rogue Dead Guy Ale                   - קטגוריה 4C של BJCP
3. Rogue Mocha Porter                    - קטגוריה 20A של BJCP
4. Rogue 7 Hop IPA                          - קטגוריה 22A של BJCP
5. Rogue American Amber Ale       - קטגוריה 19A של BJCP
6. Rogue Free Style                          - קטגוריה חופשית לגמרי 
    
את תיאורי סגנונות הבירה המשתתפים בתחרות השנה ניתן למצוא כאן.
את רשימת הבירות הכללית של Rogue ניתן למצוא בקישור: rogue.com/roguebeers

החל מ- 1/1/2016 ניתן יהיה לרכוש באתר ובחנות של Beer & Beyond מתכונים מוכנים של הבירות של Rogue, 
בערכות חומרי גלם ממותגות הכוללות גם בקבוק בירה של Rogue במתנה! 
זו הזדמנות מצויינת לטעום מהבירות, ולהשוות אותן לבירה שהכנתם בעצמכם.  

פרסים לזוכים
פרס ראשון: בירות ובירצ'נדייז של Rogue בשווי 400 ש”ח + שובר של 50 ש”ח לחנות של   Beer & Beyond
פרס שני: בירות ובירצ'נדייז של Rogue בשווי 200 ש”ח + שובר של 50 ש”ח לחנות של   Beer & Beyond
פרס שלישי: בירות ובירצ'נדייז של Rogue בשווי 100 ש”ח + שובר של 50 ש”ח לחנות של   Beer & Beyond

לוח זמנים
פתיחת הרישום לתחרות: 15/12/2015
הגשת הבירות: החל ב- 01/04/2016 ועד ל- 19/04/2016
אירוע הכרזת הזוכים של תחרות "בתסיסה" מהדורת חורף 2016 יתקיים בבית ציוני אמריקה (דניאל פריש 1 ת"א) בתאריך 08/05/2016 במסגרת פסטיבל "בתסיסה" לבירות ביתיות, בין השעות 18:00-23:00 (הטקס יתקיים בסביבות השעה 20:30). שמות הזוכים בקטגוריות השונות יוקראו מעל בימת האירוע והזוכים יוזמנו לעלות ולקבל את תעודות הזכייה והפרסים.  

רישום לתחרות
על מנת להשתתף בתחרות יש להרשם מראש באופן מקוון (Online) בלחיצה על הלינק הזה, 
או בחנות של Beer & Beyond ולהצהיר על הבירות המתמודדות. אין הגבלה על מספר הבירות שניתן להגיש לתחרות.
עלות ההשתתפות בתחרות היא 20 ₪ לכל בירה מוגשת.

בכל בעיה, שאלה או הבהרה ניתן לפנות לשחר הרץ (054-2258505) או במייל info@beerandbeyond.com


אנו מאחלים לכם הצלחה בתחרות. התחילו לבשל!
גיל's picture
Offline

Location

מאור
מאור
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/04/2010

מי שערך את הפוסט הזה - העיניים שלי מדממות עכשיו, בבקשה ובמחילה אנא הסר את הרקע החום מהטקסט (או שנה את צבע הפונט ללבן).

מעוניין לחלוק שק לתת חיטה - צרו קשר כאן או בנייד 054.261.0303

www.bronsteiner.com

Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 09/04/2011
נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010
בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
בועז לנר's picture
Offline

Location

השחר 13
הוד השרון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/28/2011

רצוי לציין שההגדרות הן לפי:

BEER JUDGE CERTIFICATION PROGRAM: 2015 STYLE GUIDELINES

beerandbeyond's picture
Offline

Location

יגאל אלון 159
תל אביב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/15/2015

נעדכן את זה בהקדם. 

גל ולנסי's picture
Offline

Location

פרדס חנה- כרכור
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/17/2013

אז, האם התחרות היא תחרות שכפולים לבירות של רוג? או תחרות לפי הסגנונות של BJCP והבירות של רוג רק מהוות מעיין "רפרנס" לסגנון?

לצורך העניין, אם אני אכין Robust Porter שעונה להגדרות BJCP אבל לא בהכרח דומה לRogue Mocha Porter. מה יהיה דינה.

! Yeast is a very strange and entertaining lifeform

beerandbeyond's picture
Offline

Location

יגאל אלון 159
תל אביב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/15/2015

גל, 

בגלל שאין דרך מספיק אמינה לדעת את המתכונים המדוייקים, 

ניתן לייצר בירות לפי הפרמטרים של BJCP שמשוייכים לכל קטגוריה, 

עם השראה מהבירות של Rogue, ועם נסיון לעשות זאת הכי קרוב שניתן אליהם. 

למשל - בבראון אייל, תוספת ריח וטעם של אגוזי לוז בהחלט תוסיף לניקוד, 

למרות שב- BJCP ובסגנון זה כלל לא רכיב חובה, אבל בבירה של Rogue הוא קיים בדומיננטיות. 

Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 09/04/2011

הערכות הן של רכז, אבל אפשר בקלות להמיר לאול-גריין.

זאב שטיין's picture

Location

חולון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 06/16/2014

הבירות ניתן להכין רק מרכז? בערכות יש רכז נוזלי