דריי הופ

7 תגובות [לתגובה האחרונה]
Offline

Location

משגב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/28/2013

כמה זמן מינימום צריך בין דריי הופ לבין שפיה של הבירה בלי שהכשות תיכנס?

במילים פשוטות, כמה זמן לוקח לכשות לשקוע?

Location

אילת
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/30/2015

זאת לא צריכה להיות הדאגה שלך, אני אישית לא עושה דריי הופ 

אבל לפי קריאה ברשת על הנושא מה שחשוב בשביל להשיג תוצאה טובה היא להשאיר את הכשות לפחות ל 7- 8 ימים מינימום

ועוד דבר שהבנתי ש cold crush מוריד משקעים בצורה מועילה ביותר (אני מכניס את מיכל התסיסה למקרר  לפני שאני מעביר לסקנדרי ואז מבקבק )

 

בהצלחה 

 

Offline

Location

מנדל מתתיהו
רמת גן
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/13/2014

היי, 

אני עושה דריי הופ כמעט בכל בירה. די התייאשתי מלהשיג טעמים בדקות אחרונות של הבישול.

אני מכניס את הכשות לגרב ניילון מורתחת + כף כמשקולת. 

ממתין שבוע ומבקבק. במהלך המעבר של הבירה למיכל עם הסוכר לגיזוז, אני מוציא בעדינות את הגרב.

 

 

בירה זה אושר !

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010
גל ולנסי's picture
Offline

Location

פרדס חנה- כרכור
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/17/2013

מרתק! אהבתי מאוד.

אגב, בהאזנה לתוכניות של ה brewing network ג'מיל מציין שהוא עושה דריי הופ בשליש האחרון של התסיסה. כך שהשמרים עדיין יכולים לטפל בחמצן שכלוא בתוך הכשות. אבל מצד שני אין פעילות כמעט בנשם. והארומות לא בורחות החוצה.

מישהו פעם נתקל בבעיות חמצון בעקבות dryhop לפי השיטה שהצגתי, או בשיטה אחרת?

 

! Yeast is a very strange and entertaining lifeform

יוחאי מיטל's picture

Location

רעננה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/31/2013
מבשלת ביריון - אורן's picture

Location

יהושוע בן נון 24
ראש העין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 06/20/2013

Cool

מצטרף לניר שמש בתשובה

Offline

Location

באר שבע
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/04/2013

אני עושה שלושה ימים דריי הופ ואז שלושה ימים קולד קראש. בלי שקים בלי סינון ובלי כלום. בסוף מעביר לדלי ביקבוק, הבירה עוברת צלולה ואני ממש מבסוט על התוצאה. 

אגב הניסויים בbrulosophy אדירים וגם ספציפית הניסוי שמקושר פה.