עזרה למתכון לסייזון בלגי

4 תגובות [לתגובה האחרונה]
Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 09/20/2015

עד עכשיו אני בישלתי מרכז וסיימתי בניית מערכת ag.

החלטתי שאני רוצה שהבישול ag הראשון יהיה משהו בסגנון מלכה בהירה ( לפי מה שהם כותבים בלונד אייל בלגי בהשראת מכתוני הסזונד) למישהו יש מתכון מומלץ??

 

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

געזונטהייַט

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
Guy's picture
Guy
Offline

Location

באר יעקב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/02/2013

Avi's saison

Ingredients

Amt

Name

Type

#

%/IBU

2.2kg

Pilsner (Weyermann) (1.7 SRM)

Grain

1

40.5 %

2.2kg

Wheat Malt, Pale (Weyermann) (2.0 SRM)

Grain

2

40.5 %

0.450kg

Carapils (Briess) (1.5 SRM)

Grain

3

8.1 %

0.150kg

Caravienne Malt (22.0 SRM)

Grain

4

2.7 %

0.330kg

Soft Candi Sugar, Brun Foncé (Dark) (22.0 SRM)

Dry Extract

5

6.1 %

110kg

Dememera Sugar (2.0 SRM)

Sugar

6

2.0 %

26g

Perle [8.00 %] - Boil 60.0 min

Hop

7

22.1 IBUs

15g

Saaz [3.75 %] - Boil 30.0 min

Hop

8

4.5 IBUs

15g

Saaz [3.75 %] - Boil 15.0 min

Hop

9

2.9 IBUs

1.00 tsp

Irish Moss (Boil 10.0 mins)

Fining

10

-

15g

Coriander Seed (Boil 5.0 mins)

Spice

11

-

11g

Orange Peel, Sweet (Boil 5.0 mins)

Spice

12

-

15g

Saaz [3.75 %] - Boil 0.0 min

Hop

13

0.0 IBUs

Belle Saison Yeast 

 

 

בישלתי את זה . 

לי היה מאוד טעים

l]

 

-

 

 

 

 

 

 

מבשלת הבאר

 

Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 09/20/2015

תודה! 

האיזה טמפ ביצעת את המאש? 2.2 קילו של חיטה לא קצת הרבה?

Guy's picture
Guy
Offline

Location

באר יעקב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/02/2013

מאש היה בסביבות 67 מעלות.

אני גם קיבלתי את המתכון .בישלתי כמו שהוא. לדעתי יצא נחמד מאוד. 
לא חושב שזה יותר מדי חיטה, אבל אתה ,כמובן, יכול לשנות לפי דעתך.

תספר איך יצא Wink

בהצלחה

 

 

מבשלת הבאר