מתכנן לבשל את המכתכון הבא בבישול ag ראשון אשמח לחוות דעת שלכם ועם למישהו יודע איפה אפשר להשיג את אחד הסוגי השמרים אשמח מאוד תודה!
המתכון הוא Belgian saisaon
OG-1.053
fg1.004
ibu30
3 srm
4kg German pilzner
200g cara munich type1
200g wheat
כשות:
מתבלט עם לשים רק saaz או לשלב עם sytarian golding כרגע
הכל saaz
35 גרם ל60 דק
10 גרם ל30 דק
10 גרם ל5 דק
תוספות ב5 דק אחרונות:
15 גרם כוסברה, 10 גרם קליפות תפוז מתוק ו200 גרם סוגר בלגי
שמרים WLP565/568 מעדיף נראלי את ה568