חוות דעת על מתכון + מחפש את הסוגי שמרים

2 תגובות [לתגובה האחרונה]
Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 09/20/2015

מתכנן לבשל את המכתכון הבא בבישול ag ראשון אשמח לחוות דעת שלכם ועם למישהו יודע איפה אפשר להשיג את אחד הסוגי השמרים  אשמח מאוד תודה!

המתכון הוא Belgian saisaon 

OG-1.053

fg1.004

ibu30

srm

 

4kg German pilzner

200g cara munich type1

200g wheat

כשות:

מתבלט עם לשים רק saaz או לשלב עם sytarian golding כרגע

הכל saaz

35 גרם ל60 דק

10 גרם ל30 דק

10 גרם ל5 דק

תוספות ב5 דק אחרונות:

15 גרם כוסברה, 10 גרם קליפות תפוז מתוק ו200 גרם סוגר בלגי

שמרים WLP565/568 מעדיף נראלי את ה568 

 

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

בשביל אול גריין ראשון הייתי ממליץ לך לצמצם את המשתנים שעלולים לגרום לכשלון. אני מציע לך להשתמש בשמרי BELLE SAISON יבשים. הם מעולים ויעשו את העבודה היטב.

המתכון נראה טוב. אני אישית לא חושב שבסייזון יש מקום לתבלינים אבל זה היופי בבישול בייתי, כל אחד מבשל מה שהוא אוהב.

 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
רוני ולדמן - מבשלת רות's picture

Location

נחל יבנאל 14
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 03/17/2013

מסכים לחלוטין.

בישלתי את אותו מתכון עם 568 ואחרי זה עם בל סייזון, התוצאות היו מצוינות בשני המקרים.

לכן, כמבשל מתחיל, הייתי מפשט את החיים, ולא הייתי מתעסק עם שמרים נוזליים.