אהלן
אני מעלה 2 כתבות על הכנת בירה שכתבנו לאתר: "קולינריה"
הראשונה - http://coolinary.co.il/Post.aspx?PostID=12
השנייה - http://coolinary.co.il/Post.aspx?PostID=135
הראשונה היא היכרות כללית והזמנה להתחיל, והשנייה היא כתבת קישורים בכדי לתת את הכלים ללימוד עצמי של הנושא.
מעבר לרצון לקבל פידבק על הכתבות, האם יש רעיונות או כיוונים לכתבה שלישית? נראה כי להיכנס יותר מדי לפרטים לא מתאים באתר זה (זה לא פורום חובבי ציון) ומצד שני יהיה נחמד לכתוב כתבה שלישית שתסגור את הנושא.
המחשבות הם הצגת מספר מבשלות ומספר שיטות בישול של כל אחת/ מספר מבשלות ומספר מתכונים/ או ניסיון להבין את הייחוד של בירות הבוטיק המיוצרות בארץ (אישית אני לא בטוח שיש לנו מאפיין ייחודי).