אתמול בישלתי 60 ליטר של IPA כשותי במיוחד. מכיוון שאנחנו לא עובדים בצורה המסודרת בעולם, והצ'ילר הטבול מזרים מים מהברז, לקח לתירוש זמן רב להתקרר.
אבל אז הסתכלתי הצידה, ונזכרתי שיש לי חדר הקפאה (בו ישנם כרגע תמרים) שעובד באופן קבוע על מינוס 17 מעלות.
ותהיתי - אם הסיר היה יושב על עגלה קטנה, והייתי מגלגל אותו אל חדר ההקפאה לכמה דקות, האם זה היה יכול לעבוד? האם יש סיכון בירידה המהירה בטמפרטורה? כמובן שלא אתן לו לקפוא.
מה דעתכם?