הי חברים
אני רוצה לעשות בירה בסגנון גולדסטאר בהתחלה אני מעוניין ללכת כמה שיותר קרוב לגודסטאר ולאט לאט אפתח אני מאמין את האופי שלי לבירה
אשמח אם תוכלו לעזור לי ולתת לי מתכון וטיפים בבישול הבירה הראשונה שלי שהיא לא בלגית
כמו כן יש לי את כל הציוד הדרוד (אני מקווה)
תןדה
בקשה למתכון בירה
יש לך מקרר תסיסה שיכול להחזיק טמפ' קבועה של 10 מעלות?
אכן יש
תודה רבה חבר נעכן בתוצאות :)
תודה רבה חבר נעכן בתוצאות :)
או למשל זה, מהאתר של גדי
שלום,
לא הייתי מתחיל מבישול לאגר. למרות שבמהותו הבישול כמו בישול אייל, התסיסה והלאגרינג שונים,
כפי שציין נועם, אם אין לך אפשרות שליטה על טמפרטורת התסיסה (10 מעלות) מנוחת דיאצטיל (16 מעלות) ןלאגרינג (2 מעלות) כדאי לחכות.
הטמפרטורות בעונה זו מתאימות לבישול והתססת אייל גם ללא שליטה מדויקת על טמפרטורת התסיסה.
תתחיל באייל ואפילו פשוט (SMASH), ומשם אפשר רק להתקדם,
בהצלחה,
היי בועז...
כמו שהקדמתי ואמרתי אכן יש לי את כל הציוד להכנת לאגר ומעבר ... כולל חדרי התססה מבוקרי טמפרטורות מקוררים ע"י צ'ילרים חיצוניים וגם מקקרי התססה ציוד הוא לא הבעיה אצלי
כמו כן אייל כבר בישלתי כמה וכמה אצוות עם תוצאות מצויינות כולל הצללה עם ג'לטין בלבד בטמפר' של 4 מע'
ביקשתי מתכון מסויים כי אני חושב שאני מוכן לבשל אותו תודה על הערה בכל זאת ידידי היקר