בקשה למתכון בירה

8 תגובות [לתגובה האחרונה]
Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 10/25/2015

הי חברים 
אני רוצה לעשות בירה בסגנון גולדסטאר בהתחלה אני מעוניין ללכת כמה שיותר קרוב לגודסטאר ולאט לאט אפתח אני מאמין את האופי שלי לבירה 
אשמח אם תוכלו לעזור לי ולתת לי מתכון וטיפים בבישול הבירה הראשונה שלי שהיא לא בלגית 
כמו כן יש לי את כל הציוד הדרוד (אני מקווה) 
תןדה

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

יש לך מקרר תסיסה שיכול להחזיק טמפ' קבועה של 10 מעלות?

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 10/25/2015

אכן יש 

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010
בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 10/25/2015

תודה רבה חבר נעכן בתוצאות  :)

Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 10/25/2015

תודה רבה חבר נעכן בתוצאות  :)

גיל's picture
Offline

Location

מאור
מאור
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/04/2010

או למשל זה, מהאתר של גדי

מעוניין לחלוק שק לתת חיטה - צרו קשר כאן או בנייד 054.261.0303

www.bronsteiner.com

בועז לנר's picture
Offline

Location

השחר 13
הוד השרון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/28/2011

שלום, 

לא הייתי מתחיל מבישול לאגר. למרות שבמהותו הבישול כמו בישול אייל, התסיסה והלאגרינג שונים,

כפי שציין נועם, אם אין לך אפשרות שליטה על טמפרטורת התסיסה (10 מעלות) מנוחת דיאצטיל (16 מעלות) ןלאגרינג (2 מעלות) כדאי לחכות.

הטמפרטורות בעונה זו מתאימות לבישול  והתססת אייל גם ללא שליטה מדויקת על טמפרטורת התסיסה.

תתחיל באייל ואפילו פשוט (SMASH), ומשם אפשר רק להתקדם,

בהצלחה,

Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 10/25/2015

היי בועז...
 כמו שהקדמתי ואמרתי אכן יש לי את כל הציוד להכנת לאגר ומעבר ... כולל חדרי התססה מבוקרי טמפרטורות מקוררים ע"י צ'ילרים חיצוניים וגם מקקרי התססה ציוד הוא לא הבעיה אצלי 
כמו כן אייל כבר בישלתי כמה וכמה אצוות עם תוצאות מצויינות כולל הצללה עם ג'לטין בלבד בטמפר' של 4 מע' 
ביקשתי מתכון מסויים כי אני חושב שאני מוכן לבשל אותו תודה על הערה בכל זאת ידידי היקר