רוצה לאטום את החיבורים של הטרמומטר והברז לסיר שלי.
מה עדיף מבחינת עבודה עם מזון וחום טפלון או שערות פשתן?
משהו באינטואיציה שלי אומר לי שפשתן (נשמע יותר מהטבע...)
רוצה לאטום את החיבורים של הטרמומטר והברז לסיר שלי.
מה עדיף מבחינת עבודה עם מזון וחום טפלון או שערות פשתן?
משהו באינטואיציה שלי אומר לי שפשתן (נשמע יותר מהטבע...)
את האטימה החמה (איפה שהנוזל הרותח פוגש את ההברגה) עשיתי עם טבעות סיליקון שמתאים לאוכל. הרגיש לי יותר טוב ופשוט לניקוי.
לדעתי סרט הטלפון הלבן אמור להיות food grade אבל מעולם לא בדקתי את ההשערה הזו.
אם אתה בוחר בסיליקון אז אפשר לגזור פטמה של בקבוק תינוק ולהתאים לפתחים - זה food grade בוודאות
הסיר שלי מרשף, הגיע כבר עם הברגות מרותכות.
השאלה זה לגבי ההברגות עצמן.
טפלון