בישלתי לאגר בשישי שהוכנס לתסיסה ב 10 מע'. קראתי פה במדריכים שפורסמו ובהודעות חברים על משטרי תסיסה שונים.
מאחר ואני מבקבק, אני מתלבט איזו דרך לנקוט לאחר מנוחת דיאצטיל..
אפשרות ראשונה היא להוריד את הטמפ ל 3 מעלות לצורך לאגרינג של חודש בערך, במיכלי התסיסה הראשוניים, לאחר מכן לעשות שפייה להוסיף שמרים, סוכר ולבקבק.
אפשרות שניה לעשות קולד קראש בסוף מנוחת הדיאציטיל, שפייה, ביקבוק, הגזה ורק אז לאגרינג ממושך.
אפשרות שלישית היא שפייה לסקונדרי לאחר דיאציטיל וקולד קראש, יישון בג'ריקן פלסטיק למשך חודש ולאחר מכן ביקבוק כרגיל
במאמר של Brukaizer הוא מציין שעדיף יישון בסקונדרי שאינו פלסטיק, אך אופציה זו לא קיימת מבחינתי..
מישהו שהתנסה בשיטות האלה יכול עדכן איזו מהן עדיפה והאם ההבדל בינהן מהותי?