שלום לכולם,
אני מתלבט האם כדאי לעבור לחביות.
האם לבירה בחווית יש תוקף קצר יותר מבקבוקים ? זכור לי שבירה מסחרית שישבה במיכל בן כמה שבועות נהרסת.
אני שותה כמה חצאים בודדים בשבוע, בעיקר צריכה עצמית, כשאני מביא בירה לחברים אני גם ככה לא אסחוב איתי הציוד.
האופציות כמו שאני רואה אותם הo:
1. מיני קאג 5 ליטר.
חיסרונות - קשה לניקוי, לא קל/ניתן למצוא סיפונים קטנים למזון וצריך להשקיע במתאם למיכל ווסטי לחץ וכד כמו בקאג רגיל. אורך חיים סופי ולא יודע מתי צריך להחליף.
יתכון- גודל- נוח ולא תופס הרבה מקום במקרר.
2. קאג 18 ליטר
חסרונות- גדול,השקעה בציוד וכנראה תוקף של הבירה האם היא יכולה להימזג לאורך נניח כמעט חצי שנה ?
יתרונות זול יחסית לקאג קטן
3. "חצי" קאג
חסרון 99 יורו ליחידה בלי שאר הציוד, עדיין שאלה של תוקף בבירה.- אין משומש
4. להישאר בבקבוקים
חסרון תהליך הבקבוק.