בשעה טובה הזמתי מסשה גוף חימום לסיר החדש.
ברוב טיפשותי לא ביררתי מספיק מה זה אומר "ראש הברגה 16". אני אברר בהמשך איתם, אבל בינתיים-
אני יודע שהברגה של חצי אינצ' שהיא בערך 12.7 מ"מ(פשוט המרה ישירה של חצי אינצ' למ"מ) מצריכה חור של בערך 22.5 מ"מ (3/4 אינצ').
אז כשאומרים בארץ "הברגה 16", למה הכוונה? קוטר פנימי? קוטר הברגה? קוטר חיצוני? מה גודל החור שצריך כדי להעביר כזו הברגה?
ואם זה רק קוטר פנימי שמצריך חור של בערך 25-26 מ"מ (נניח לפי אותם יחסים של החצי אינצ'), האם שני חורים כאלו בסיר זה לא גדול מדי?
תודה למבינים ולעוזרים,
רן