היי,
לא יצא לי לשתות את הבירה המקורית אבל המתכון נראה בעיניי מבטיח ויש עליו הרבה ביקורות טובות.
זאת פעם ראשונה שאני מתכנן לבשל IPA.
המקור של המתכון הוא מכאן:
http://beersmithrecipes.com/viewrecipe/1645/bells-two-hearted-ipa
כאשר מה שאני מתכנן לבשל הוא משהו כזה: (לא באמת חשוב לי להיות נעמן למתכון המקורי)
לפי הסגנון יש חוסר מרירות למרות שלדעתי יש הרבה כשות. מה דעתכם?
האם היתם משנים משהו בכמויות\סוגי לתת? אולי בשביל הצבע?
כמויות\זמני הגשה\סוגים של כשות?
שמרים US-05, האם זאת הבחירה טובה?
בברכה,
דני לרמן.