שלום חברה..:)
אני דיי חדש פה ופעם ראשונה שאני כותב פוסט
3 חיילים מאזור ירושלים שהתחלנו לבשל ביחד לפני כמה חודשים
אז אחרי כמה בישולים רצינו לנסות משו קינקי ונפלתי על מתכון של אש של הדובים אמרנו ננסה..
בישלנו ובשבת אמי יעביר לסקדנדרי עם הצילי
הבעיה שאנחנו יוצאים פעם בשבועע אז אנחנו הולכים לשים אותו שם שבוע שלם ולא יהיה אפשרות להוציא באמצע
רציתי כמה טיפים לעבודה עם הפלפלים החריפים מעוד חברה שניסו אולי כדאי להוריד במינון-5 גרם
אמחנן רוצים בירה אגרסיבית בחריפות כמו אש אולי אפילו טיפה יותר..אבל שתהיה אפשרית לשתיה
נשמח לטיפים:)