בישול עם צ'ילי

Location

בית נקופה
בית נקופה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/12/2015

שלום חברה..:)

אני דיי חדש פה ופעם ראשונה שאני כותב פוסט

3 חיילים מאזור ירושלים שהתחלנו לבשל ביחד לפני כמה חודשים

אז אחרי כמה בישולים רצינו לנסות משו קינקי ונפלתי על מתכון של אש של הדובים אמרנו ננסה..

בישלנו ובשבת אמי יעביר לסקדנדרי עם הצילי

הבעיה שאנחנו יוצאים פעם בשבועע אז אנחנו הולכים לשים אותו שם שבוע שלם ולא יהיה אפשרות להוציא באמצע

רציתי כמה טיפים לעבודה עם הפלפלים החריפים מעוד חברה שניסו אולי כדאי להוריד במינון-5 גרם

אמחנן רוצים בירה אגרסיבית בחריפות כמו אש אולי אפילו טיפה יותר..אבל שתהיה אפשרית לשתיה

נשמח לטיפים:)

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 11/24/2015

שלום ישראל,

שמי יונתן גם אני חדש בפורום, ומבשל כבר כמה חודשים (כרגע מתארגן על מעבר לאול גריין).

לא מזמן בישלתי פורטר שקיבלה תוספת צ'ילי בסקנדרי. הפלפלים הושרו בוודקה כמה ימים לפני כן. 

הוספתי בערך 2 גרם ל-5 ליטר (לקחתי הצידה מבאצ' של 20 ליטר). הסתבר שזה היה יותר מידי וכבר אחרי יום אחד הורגשה חריפות משמעותית (לאשכנזי שכמוני), ונפרדתי לשלום מהתוספת.

לא הייתי נותן לפלפלים לשבת ככה במשך שבוע בלי מעקב, פשוט חבל על הסיכון.

אם אתה מתעקש אז באמת שים מינון נמוך, עדיף שתהיה לא מספיק חריפה מאשר חריפה יותר מידי. 

אתה יכול להכין מראש עוד תוספת בשביל להגביר את החריפות, למקרה שאם תטעם לא יהיה מספיק חריף בעיניך (קשה לי להאמין שזה יקרה). אני לא חושב שעוד כמה ימים בסקנדרי יזיקו לבירה.

בהצלחה,

גדולים וחכמים ממני אומרים: RDWHAHB