Amt | Name | Type | # | %/IBU |
---|---|---|---|---|
2.10 kg | Munich Malt (17.7 EBC) | Grain | 1 | 45.2 % |
2.10 kg | Wheat Malt, Ger (3.9 EBC) | Grain | 2 | 45.2 % |
0.30 kg | Caramel/Crystal Malt - 60L (118.2 EBC) | Grain | 3 | 6.5 % |
0.10 kg | Special B Malt (354.6 EBC) | Grain | 4 | 2.2 % |
0.05 kg | Chocolate Malt (689.5 EBC) | Grain | 5 | 1.1 % |
30.00 g | Tettnang [4.50 %] - Boil 60.0 min | Hop | 6 | 15.5 IBUs |
1.0 pkg |
אני תכנן לבשל מחר בבוקר את המתכון הבא
אשמח לעזרה עם פרופיל המאש ממה שהבנתי הגוך אמור להיות בינוני אבל אני מתלבט האם יש צורך בstep mash או להסתפק ב single infusin של כ 66 מעלות למשך שעה...