עזרה בפרופיל מאש לdunkel weisse

Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 09/20/2015
Amt Name Type # %/IBU
2.10 kg Munich Malt (17.7 EBC) Grain 1 45.2 %
2.10 kg Wheat Malt, Ger (3.9 EBC) Grain 2 45.2 %
0.30 kg Caramel/Crystal Malt - 60L (118.2 EBC) Grain 3 6.5 %
0.10 kg Special B Malt (354.6 EBC) Grain 4 2.2 %
0.05 kg Chocolate Malt (689.5 EBC) Grain 5 1.1 %
30.00 g Tettnang [4.50 %] - Boil 60.0 min Hop 6 15.5 IBUs
1.0 pkg

אני תכנן לבשל מחר בבוקר את המתכון הבא 

אשמח לעזרה עם פרופיל המאש ממה שהבנתי הגוך אמור להיות בינוני אבל אני מתלבט האם יש צורך בstep mash או להסתפק ב single infusin של כ 66 מעלות למשך שעה...

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/14/2014

היי ניר, שים לב ש45 אחוז מהלתת הוא מיוניך מה שאומר שתהיה בירה עם גוף ככה או ככה, אז אם אתה מפחד שב 66 מעלות לא יהיה מספיק גוף אז אין לך מה לדאוג . 

בכללי אני חושב שזה לא מתאים לסגנון כמות כזאת של מיוניך וגוף כזה מתוק. אם איןלך מערכת שמאפשרת לעלות מעלות באופן מהיר וטוב אז אני חושב שתשאר עם טמפרטורה אחת .