שלום,
עקב הקיץ הקרב יהיה צורך לשמור על טמפ' סביבה של מיכל התסיסה סביב ה-20 מעלות,אני מתלבט לגבי כמה פתרונות אפשריים משיקולים טכניים וכלכליים ,אשמח מאוד אם תעזרו לי ומתוך הניסיון שלכם תראו מה הכי כדאי,להלן האפשרויות שחשבתי עליהן:
1. לרכוש מקרר יין חדש/יד 2 עם בקר מובנה ששומר על טמפ' מכסימלית של 18 מעלות.
2.לרכוש מקרר רגיל משומש ובנפרד בקר טמפ' כדוגמת STC1000,לא בטוח כמה זמן העסק הזה יעבוד ויהיה אמין.
3. לרכוש פח אשפה גדול עם מכסה בנפח 50-70 ליטר. אני אשים בתוך הפח את מיכל התסיסה ,אמלא את הפח במים ואשים בפנים בתחלופה קבועה כמה קרחומים ,ששמים בצידניות בטיולים..זה הפתרון הכי זול אבל לא מבטיח אמינות ושמירת טמפי של 20 מעלות ,לפי דעתי,אולי מישהו פה בפורום ניסה זאת או משהו דומה?
מה דעתכם? אשמח לשמוע ממכם.
תודה ,דניס