הוספת קפה וקקאו לסטאוט

5 תגובות [לתגובה האחרונה]
Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 02/23/2016

שלום,

לאחר הבישול הראשון שלי של סטאוט, שיצא די מוצלח, אני מחפש דרכים לשפר את התוצר. חשבתי להוסיף מעט קפה וקקאו לארומה. כמה אני מוסיף, מתי ואיך? איזה סוג קפה מתאים?

 

Guy's picture
Guy
Offline

Location

באר יעקב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/02/2013

תוסיף קפה עם הל. תצא בירה ערבית חחח Tongue out

 

מבשלת הבאר

 

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אני הוספתי בהצלחה פולי קפה שלמים לסקונדרי. כמה ימים זה כל מה שצריך כדי למצות טעמים. לא להגזים בזה.

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
Guy's picture
Guy
Offline

Location

באר יעקב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/02/2013

איזה כמות הוספת ? היה מורגש הקפה ?

 

מבשלת הבאר

 

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

מאד מורגש!

230 גרם

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 11/24/2015

+1

בבירת פורטר שבישלתי הוספתי פולי קפה שלמים בסקנדרי. באיזור 60 גרם ל-10 ליטר והיה מורגש מאוד. לא להגזים.