שלום,
לאחר הבישול הראשון שלי של סטאוט, שיצא די מוצלח, אני מחפש דרכים לשפר את התוצר. חשבתי להוסיף מעט קפה וקקאו לארומה. כמה אני מוסיף, מתי ואיך? איזה סוג קפה מתאים?
שלום,
לאחר הבישול הראשון שלי של סטאוט, שיצא די מוצלח, אני מחפש דרכים לשפר את התוצר. חשבתי להוסיף מעט קפה וקקאו לארומה. כמה אני מוסיף, מתי ואיך? איזה סוג קפה מתאים?
תוסיף קפה עם הל. תצא בירה ערבית חחח
אני הוספתי בהצלחה פולי קפה שלמים לסקונדרי. כמה ימים זה כל מה שצריך כדי למצות טעמים. לא להגזים בזה.